ماي واي
[center][size=24] [center][center]
بسم الله الرحمن الرحيم

:عزيزي الزائر\عزيزتي الزائرة


يرجي التكرم اذا كنت عضو معنا بتسجيل دخولك او الاشتراك اذا ترغب في الانضمام الي أسرة منتدي ماي واي جروب
شكرا cheers
ادارة المنتدي[/center]
[/size][/center]
[/center]


تعرفي علي ازاي تزودي دخلك وتستفادي من منتجات ماي واي والشراء بسعر العضوية
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
شاطر | 
 

 طريقة عمل السويسرول بالصورررررررررررررررر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بنتوتة مصرية
Admin


عدد المساهمات: 1416
نقاط: 3573
السٌّمعَة: 20
تاريخ التسجيل: 10/05/2011

مُساهمةموضوع: طريقة عمل السويسرول بالصورررررررررررررررر   السبت ديسمبر 10, 2011 10:47 am

اخييييييييييرا بفضل الله نجحت في السويسرول الي كان مغلبني ومطلع عيني وحبيت افرجكم النتيجة

انا اخدت المقادير والطريقة من ملف هند للحلويات الملف دة ممتازة بصراحة بس هو للاسف مش عندنا في فتكات


المقادير:
4 بيضات ( الصفار مفصول عن البياض ) + رشة من الفانيلا وقطرات من الخل
كوب سكر بودرة مطحون
4-6 ملاعق ماء دافئ ( انتبهي غير ساخن )
كوب من الدقيق + ملعقة طعام بيكنج باودر


الطريقة:

اول شئ هنجهز الصينية ندهنها زيت ونفرشها بورق الزبدة








هناخد بياض البيض نضربه كويس جدا لحد مايبقي مارينج بالشكل دة
الاول هيعمل رغاوي نحط عليه ذرة ملح ونضرب شوية وبعدين نحط عليه ربع كوب السكر البودرة ونكمل ضرب لحد مايبقي مارينج



وبعدين نغسل المضرب كويس وننشف وناخد صفار البيض مع الفانليا والخل ونضربه كويس جدا لحد مايبقي لونه فاتح ونضيف معه بقية السكر تدريجيا



وبعد مايضرب كويس جدا نضيف الدقيق بالتناوب مع الماء الساخن علي الصفار والسكر انا حطيت تقريبا 4 م ك ماية(معلشي مصورتش الخطوة دي لاني ببقي لوحدي ومش كل الخطوات بعرف اصورها)

ثم نضيف بياض البيض شوية شوية علي خليط الصفار والدقيق وطبعا نقلب بخفة متناهية






نصب الخليط في الصينية المجهزة



وندخله الفرن علي درجة حرارة 180 انا اخد معايا بالظبط 17 دقيقة وممكن ياخد من 12:15 دقيقة مش اكتر عشان مينشفش

هنا بعد ماطلع كيك السويسرول



هنسيبه يهدي وبعدين نكون ججهزنا فوطة نضيفة ونقلب عليها السويسرول كدة ونشيل ورق الزبدة بالراحة








نكون فرشنا ورق زبدة او ورق فويل مرشوش سكر بودرة جنب الفوطة وننقل عليها الكيك بالراحة ونلفه كويس بالراااااحة مع الضغط عليه ونقفل عليه كويس اوي وندخله التلاجة تقريبا نصف ساعة بعدين نطلعه نفكه بالرااحة جدا وندهنه الكريمة الي عاوزينها انا دهنته كريم شانتيه عليه معلقتين كاكاو وم نسكافيه



ونرجع نلفه في الورق تاني وندخله التلاجة يرتاح



بعد مايطلع بقي نشيل من عليه السكر البودرة ونزوقه باي شكل نحبه مكسرات فواكه او نغطيه تماما بالشوكولاتة او الكريمة

دة شكله النهائي خفيف وهش وجميل جدا



واحنا بنقطعه نجيب كباية ماية سخنة ننزل فيها السكين يفضل تكون مشرشرة


















والسلام عليكم
منقول

_________________
مدير المنتدي
(اللهم اني دعوتك فاستجب لي كما وعدتني فاني راجي غناك لفقري يا الله)(تعاد 3 مرات) اللهم افتح لي ابواب رحمتك وابواب الرزق الحلال المبارك والعافيه وحسن الختام يا أرحم الراحمين اللهم لك الحمد كما أنت اهله فصل وسلم وبارك على سيدنا محمد وآله وصحبه كما أنت اهله وافعل بنا وبالمسلمين ما أنت اهله فانك اهل التقوى والمغفره.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://maywaygroup.forumegypt.net
 

طريقة عمل السويسرول بالصورررررررررررررررر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل العوامة
» طريقة التسجيل بالمنتدى
» طريقة عمل المشبك الدمياطى
»  طريقة تشغيل 3G على ATLAS HD 200s
»  طريقة عمل السنيتشل اكلة لزيزةكتير

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ماي واي :: نادي ماي واي :: احلي الاكلات-